KONCERTI HUMANITAR I KFOR-IT GJERMAN NDIHMON TE VARFËRIT NE PRISHTINË

Feb 9 • Kisha në Kosovë

Kontributi i mbledhur prej Koncertit që ishte mbajtur në Katedralen “Nënë Tereza” në Prishtinë, me 12 Janar 2015, janë dhuruar nga ana e ambasadores së Ambasadës së Gjermanisë në Kosovë, Angelika Viets dhe Komandantit të KFOR-it gjerman në Kosovë.

Në faqen zyrtare të Ipeshkvit te Kosoves bëhet e ditur se, Ipeshkvi i Kosoves, Imzot Dode Gjergji priti sot në Rezidencën e tij, Ambasadoren e Gjermanisë, Angelika Viets dhe Komandantin e KFOR-it gjerman ku kanë sjell kontributin e mbledhur në koncertin e bamirësisë që ishte mbajtur në Katedrale “Nënë Tereza”, m 12 janar të këtij viti. “Ata pastaj shkuan dhe u shërbyen të varfërve në mensën për të varfër, që menaxhohet nga Kisha Katolike”.
Këto mjete janë mbledhur si rezultat i koncertit humanitar, të Korpusit muzikor ushtarak III nga Erfurti.

10931420_1046245418734950_4093000402557999963_n

10953398_1046245808734911_2486314439978697357_n

10404286_1046245715401587_8066608624768919899_n

10958105_1046245758734916_256328347315616870_n

Comments are closed.

« »