MESILA DODA MBAN LIGJERATË NË PRISHTINË

Feb 9 • Kisha në Kosovë

Më 12 shkurt 2015, në ora 19:00 në Prishtinë;,në Residencën e Ipeshkvisë së Kosovës, pranë Katedrales “Nënë Tereza” mbahet tribuna: “I Krishtëri në shoqërinë shqiptare dhe kontributi i tij. Ligjëruese është studjuesja dhe potitikanja e njohur Zonja Mesila DODA, deputete në Parlamentit të Republikës së Shqipërisë.

Zonja Doda, si studiuese dhe politikane do të fletë për komponentën e krishterë në jetën shoqërore dhe poltike të shëiptarëve. Formimi i saj në Univesitetin e njohur të Romë URBANIANA dhe kultura e saj filozofike do të begatojnë dhe pasurojë shpirtërisht dhe kulturalisht.   

Comments are closed.

« »