FRANCESKANET: DEKORIMI I HETUESIT TE AT ZEF PLLUMIT, AKT I TURPSHEM (VIDEO)

Dec 3 • Kisha ndër Shqiptarë

Reagimi i françeskanëve rreth dekorimit të hetuesit të At Zef Pllumit, nga Qeveria Shqiptare.

Në videon më poshtë mund të ndiçni reagimin e At Viktor Demaj, udhëheqës  i Bibliotekës Françeskane në Shkodër dhe njëkohësisht botues i veprave të At Zefit. 

Comments are closed.

« »