KONFERENCË PËR MEDIA: Koncerti “Himni i Nënë Terezës” në Vatikan me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës

Aug 1 • Kisha në Kosovë

Të nderuara media,

Ju lajmërojmë se Ipeshkvia e Kosovës, në bashkëpunim me F. K. “Nënë Tereza” dhe Filharmoninë e Kosovës, organizon Konferencë për media rreth Koncertit të “Himnit të Nënë Terezës” në Vatikan, i cili do të mbahet më 3 shtator dhe Shtegtimit me rastin e Shenjtërimit të Nënë Terezës.

Konferenca do të mbahet nesër, e martë, 2 gusht 2016, ora 12:00, në Rezidencën e Ipeshkvisë së Kosovës, pranë Katedrales “Nënë Tereza” Prishtinë. Adresa: Blvd. Bill Clinton, p.n.

Kontakt tel. 044 507 882

Ju mirëprsim

Zyra e Ipeshkvisë së Kosovës

Shpërndaje

Comments are closed.

« »