Shugurohet meshtar në moshën 70 vjeçare!

Nov 22 • Kisha në botë

 

Një lajm i bukur që nuk e dëgjojmë për çdo ditë. Lajmi na vjen nga rregulltarët Cistercitë nga Tajvani, se më 12 nëntor 2016, Vëlla Pius Chen është shuguruar meshtar në Kuvendin e Shuili-t (Tajvan).

Vëlla Pius ka lindur në vitin 1946 në Ping Tung (Tajvan). Ka hyrë në Kuvendin e Shuilit në vitin 2011, kurse kushtet e përjetshme i ka pranua në vitin 2015.

Ad multos annos! Paç jetë të gjatë Vëlla Pius Chen.

Ky rast na kujton se për Zotin kurrë nuk është vonë dhe se ai nuk pushon të thërras burra dhe gra për të shpallur Fjalën e tij.

Marrë nga: http://aleteia.org/

Comments are closed.

« »