Ipeshkvia e Kosovë prezanton Mesazhin e Paqes të Papa Françeskut për 2017

Jan 23 • Kisha në Kosovë

Ipeshkvia e Kosovës do të prezanton Mesazhin e Paqes të Papa Françeskut për vitin 2017, të enjten, më 26 janar 2017, në ora 12:00, në Rezidencën e Ipeshkvisë, pranë Katedrales Nënë Tereza në Prishtinë.

Tema e sivjetme e mesazhit të paqes është: Jodhuna: stil i një politike paqeje

Të ftuar për të ligjëruar në këtë prezantim janë: Dr. Don Shan Zefi, vikar ipeshkvor dhe  Veton Surroi, publicist.

Ju mirëpresim.

Mesazhin e plotë në gjuhën shqipe mund ta lexoni në këtë link:

Porosia e Paqes e Papa Françeskut për vitin 2017

 

 

Shpërndaje

Comments are closed.

« »