Shtëpia botuese “DRITA” promovon botimet e saja të vitit 2016

Feb 7 • Kisha në Kosovë

Shtëpia Botuese “DRITA” tashmë për të dytin vit me radhë, organizon promovimin e botimeve të saj të publikuara gjatë një viti.

Sivjet promovimi do të mbahet të enjten, më 9 shkurt 2017, ora 12:00, në Rezidencën e Ipeshkvisë së Kosovës, pranë Katedrales Nënë Tereza në Prishtinë.

Këto janë botimet e vitit 2016 që do të promovohen:

  1. Pjetër Bogdani, Çeta e profetëve I & II

Prezanton: Prof. Anton Berishaj

 

  1. Don Lush Gjergji, Jeta, Dashuria, Dëshmia. Përshpirtëria e Nënës Tereze

Prezanton: Prof. Xhavit Beqiri

 

  1. Isak Shema, Josip V. Rela. Jeta dhe krijimtaria letrare

Prezanton: Mons. Lush Gjergji

 

  1. Enzo Bianchi, Meditime për meshtarë; Don Anton Ukaj, Sakramentet. Kuptimi dhe domethënia e tyre; Don Lush Gjergji, Të mëshirshëm porsi Ati,

Prezanton Don Tomë Mihaj

 

Mirë se vini!

B. “DRITA”
Blvd. Bill Clinton, p. n.
KS – 10000 Prishtinë
[email protected]
Tel. 049 174 790

 

Shpërndaje

Comments are closed.

« »