Shën Nënë Tereza – “Bota ka etje dhe uri për Zotin Dashuri”

Aug 14 • Këndvështrime

“Të gjitha fjalët do të jenë të padobishme, nëse nuk rrjedhin nga thellësia e zemrës. Fjalët që nuk përhapin dritën e Krishtit, rrisin errësirën… Qenësore nuk është ajo çka themi, por ajo çka na thotë Zoti, dhe çka u thotë të tjerëve nëpërmjet jetës tonë.

Zoti nuk na imponohet. Ju jeni ata që mund ta mbushni botën me dashurinë që Zot iu ka dhuruar. Bota ka etje dhe uri për Zotin Dashuri.

Të varfëritë kanë uri për Fjalën e Zotit, për Bukën e Jetës. Është detyra juaj t’ua shpërndani atyre bukën e Krishtit”. /drita.info

Përgatiti: Don Lush Gjergji

Shpërndaje

Comments are closed.

« »