KARNEVALET 2018 NË PRISHTINË

Feb 8 • Kulturë

Famullia e Prishtinës dhe Grupi i Skautëve të Kosovës, në bashkëpunim me Dream Kids dhe Këshillin Organizativ për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, organizon Karnavalet 2018 në Prishtinë, këtë të shtunë, më 10 shkurt 2018, nga 13h – 15h.

Ftohen të gjithë fëmijët dhe të rinjtë të bashkëngjiten, të maskuar në mënyrë dekorative.

Marshi i karnavaleve do të niset nga Sheshi Skënderbeu në 13h në drejtim të Sheshit Zahir Pajaziti, ku do të ketë këngë dhe lojëra të ndryshme zbavitëse. Maskimi më i mirë në karnavale do të shpërblehet me një dhuratë simbolike nga organizatorët./drita.info

Shpërndaje

Comments are closed.

« »