Shtëpia Botuese “DRITA” promovon botimet e saja

May 15 • Kisha në Kosovë, Kulturë

Shtëpia Botuese “DRITA” për të tretin vit me radhë, organizon promovimin e botimeve të saj të publikuara gjatë një viti.

Sivjet, promovimi do të mbahet këtë të enjte, më 17 maj 2018, ora 12:00, në Rezidencën e Ipeshkvisë së Kosovës, pranë Katedrales Nënë Tereza në Prishtinë.

 

Këto janë botimet që do të promovohen:

  1. Michel Remery, “Në Twiter me Zotin” #Big Bang, lutja, Bibla, seksi, kryqëzatat, mëkati, karriera…

         Prezantimi: Imzot Gjergj Meta, ipeshkëv i Rrëshenit & Autori i librit

  1. Gjustina Cacaj – Shushka, Gruaja në veprën e Atë Anton Harapit.
  2. Don Lush Gjergji, Shenjtëresha e Dashurisë. Prej Shën Palit te Shën Nëna Tereze.
  3. Don Lush Gjergji, Virgjëra Mari në histori dhe në përshpirtëri.
  4. Don Anton Uka, Fuqia e Besimit. Reflektim psiko-shpirtëror mbi psalmet 1-19. 

        Prezantimi: Don Lush Gjergji

 

Mirë se vini!

 

SH. B. “DRITA”

Katedralja Shën Nënë Tereza

Blvd. Bill Clinton, p. n.

KS – 10000 Prishtinë

[email protected]

[email protected]

Tel. 049 174 790

Shpërndaje

Comments are closed.

« »