Me 2 mars do të shugurohet diakon Nikollë Spaqi

Feb 22 • Kisha në Kosovë

Ipeshkvia Prizren-Prishtinë, me gëzim shpall se, më 2 mars 2019, në ora 11:00, në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë, me shtrirjen e duarve të Imzot Dodë Gjergji, ipeshkvit tonë, do të shugurohet diakon Nikollë Spaqi.

Ftojmë të gjithë Kishën Dioqezave të bashkohet në këtë festë në Katedralen tonë, pasi një bir i saj që po i kushton jetën Zotit dhe Kishës./drita.info

Shpërndaje

Comments are closed.

« »