Imzot Dodë Gjergji pret në vizitë lamtumirëse Gjeneralin e KFOR-it Lorenzo D’Addario

Nov 14 • Kisha në Kosovë

Dje, më 13 nëntor, në orët e paraditës, Imzot Dodë Gjergji ka pritur në vizitë lamtumirëse Gjeneralin e KFOR-it Lorenzo D’Addari, në Rezidencën e tij në Prishtinë.

Në takimin njëorësh u shkëmbyen falënderimet për bashkëpuminin e shkëlqyer të dy institucioneve gjatë kokës njëvjeçare që kur gjenerali ka marrë komandën e forcave të KFOR-it. Është një vazhdim i raporteve dhe bashkëpunimit të mirë ndërmjet Kishës Katolike dhe KFOR-it, që nga dita e parë  kur forcat paqeruajtëse janë vendosur në Kosovë./drita.info

Comments are closed.

« »