Porosi të jashtëzakonshme të Nënës Tereze për ne dhe për kohën tonë

Apr 29 • Këndvështrime

  • Dashuria shëron vetminë.
  • Dashuria është e natyrshme, si frymëmarrja…
  • Zemra dhe shpirti jetojnë gjithmonë…
  • Sa më pak kemi, aq më shumë japim. Duket absurde, por kjo është logjika e dashurisë, japim vetveten.
  • Sot Kisha dhe bota kanë nevojë për dëshmitarë të Krishtit dhe të Ungjillit.
  • Veprat e dashurisë dhurojnë një dëshmi të ndritshme të jetës së krishterë.
  • Feja jonë e shenjtë nuk është asgjë tjetër përpos Ungjilli i dashurisë, që t’ua zbulojmë njerëzve dashurinë e tij.
  • Kush nuk jeton për Zotin dhe  për të afërmin, nuk jeton fare.        
  • Fshehtësia ime është urata. Zoti vepron me mua për të tjerët. Ai është jeta ime./drita.info    

Përgatiti: Don Lush Gjergji                                             

Comments are closed.

« »