Imzot Dodë Gjergji i dërgon letërurim kryemyftiut Tërnava për Kurban Bajram

Jul 30 • Kisha në Kosovë

Prot. Nr.169/2020                                                                                      Prishtinë, 29 korrik 2020

 

 

Bashkësisë Islame në Kosovë

Shumë të nderuarit Kryemyfti

Zotni NaimTërnava

Rr. Bajram Kelmendi nr. 84
10000 Prishtinë

 

Fort i nderuar Kryemyfti,

                                  edhe kësaj here rrethanat e jashtëzakonshme me  Covid-19, imponojnë Juve dhe besimtarëve të bashkësisë tuaj fetare, të festoni festën e Kurban Bajramit pa pasur mundësi të faleni nëpër xhamit.

Në këto rrethana tejet të vështira uroj që festimi i festë së Kurban Bajramit, me të cilën ju kujtoni Sakrificën e Abrahamit, i lutemi Hyji të gjithëpushtetshëm, Krijuesit tonë të përbashkët, që populli ynë dhe gjithë njerëzimi ta përballojë sa më lehtë këtë sëmundje të tmerrshme, që përditë e më shumë po shuan jetët e njerëzve dhe po shkakton vështirësi të mëdha shëndetësore.

Duke Ju uruar shëndet, mirësi dhe paqe Juve, familjes tuaj dhe gjithëve besimtarëve të besimit islam, po shfrytëzoj rastin t’Ju shpreh urimet e mia  fillimin e punimeve në ndërtimin e xhamisë re.

Zoti na bekoftë të gjithëve,

 

+ Dodë GJERGJI

Ipeshkëv i Dioqezës Prizren-Prishtinë

Comments are closed.

« »