Featured Video Play Icon

Video/Papa Françesku: të ndërtojmë së bashku vëllazërinë dhe miqësinë sociale

Oct 10 • Kisha në botë

Me 4 tetor 2020, doli në dritë enciklika e tretë e Atit të Shenjtë, Papa Françeskut, me titull: “TË GJITHË VËLLEZËR – mbi vëllazërinë dhe miqësinë sociale” – që tregon mënyrat për të ndërtuar një botë më të mirë, më të drejtë dhe më paqësore, me angazhimin e të gjithëve, njerëzve dhe institucioneve.

Nëpërmjet kësaj video po ju paraqesim porosinë thelbësore të çdo kapitulli të enciklikës që Papa ka dashur të na dhurojë të gjithëve./drita.info

Comments are closed.

« »