Imzot Dodë Gjergji priti në vizitë kryetarin e ri të Prishtinës, z. Përparim Rama

Dec 24 • Kisha në Kosovë

Dje, më 23 dhjetor 2021, në orët e pasdites, Shkëlqesia e Tij Imzot Dodë Gjergji, priti në vizitë kryetarin e ri të Prishtinës, z. Përparim Rama.

Me këtë rast ipeshkvi e uroj z. Rama për detyrën e re të të parit të Prishtinës, duke i dëshiruar punë të mbarë në të mirë të të gjithë qytetarëve të kryeqytetit tonë. Ndërsa Kryetari, pasi ky takim koinciodoi me festën e afërt, i shprehu urimet e përzemërta për festën e Krishtlindjes Imzot Dodë Gjergjit dhe të gjithë besimtarëve të krishterë./drita.info

Comments are closed.

« »