Kisha në Kosovë

Imzot Dodë Gjergji: Nderimi ynë për Nënë Terezën është një privilegj

Nga Imzot Dodë Gjergji Ipeshkëv i Dioqezës Prizren–Prishtinë     Zonja dhe zotërinj, vëllezër dhe motra,   Jemi bashkuar në...

Akademi solemne në ditëlindjen e Shën Nënë Terezës

Ipeshkvia Prizren-Prishtinë në bashkëpunim me ITSHKSH   organizon   Akademi Solemne Në ditëlindjen e Shën Nënë Terezës   me të...

Imzot Dodë Gjergji: Krerët tanë të bëhen një mendje për të mirën e përbashkët të vendit!

Imzot Dodë Gjergji, sot, në festën e Shën Ndout në Gjakovë, gjatë predikimit të tij, bëri thirrje pushtetarëve të dy...

Kryeministri i Malit të Zi, z. Dritan Abazović, viziton Katedralen Shën Nënë Tereza

Sot në orët e pasditës së vonë, Kryeministri i Malit të Zi, z. Dritan Abazović ka vizituar Katedralen e Shën...

Porosia për Pashkë 2023 e Ipeshkvit Imzot Dodë Gjergjit

Drejtuar priftërinjve, motrave të nderit, besimtarëve dhe të gjithë njerëzve vullnetmirë në Kosovë     Fort të dashur,                              ...

Programi i Festës së Pashkëve 2023 në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë

Të dashur besimtarë/e, miq e dashamirë,   Kisha Katolike në Kosovë, përkatësisht Dioqeza Prizren-Prishtinë, me gëzim e shpall programin e...

Imzot Dodë Gjergji priti sot përfaqësuesit e “Marshojmë për Drejtësi”

Prishtinë, 1 prill 2023: Sot, në orët e paradites, ipeshkvi ynë, SH. T. Imzot Dodë Gjergji, priti në takim në...

Kryeminstri Kurti dhe Ipeshkvi Dodë Gjergji flasin për rregullimin e statusit juridik të Kishës Katolike

Prishtinë, 24 janar 2023: Sot, në orët e paradites Ipeshkvi ynë, Sh. T. Imzot Dodë Gjergji ka pritur në takim...

Porosia e Imzot Dodë Gjergjit për Krishtlindje 2022

Porosia e Imzot Dodë Gjergjit për Krishtlindje 2022     “Lavdi Hyjit në më të lartin qiell e paqe mbi...

Programi i Krishtlindjes 2022 në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë

Të dashur besimtarë/e, miq e dashamirë, Kisha Katolike në Kosovë, përkatësisht Dioqeza Prizren-Prishtinë, me gëzim e shpall programin e Krishtlindjes...