• Lutja “Ati ynë” – model i lutjes së zakonshme

  Jun 22, 17 • 75 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  22 qershor 2017 – E enjte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: 2 Kor 11,1-11; Ps 111; Mt 6,7-15)   Prania e Hyjit Në heshtjen e qenies sime më intime, në fragmentet e unitetit tim shumë të dëshiruar, a mund ta ndiej...

 • A ua dua të mirën të tjerëve?

  Jun 21, 17 • 14 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  21 qershor 2017 – E mërkurë, Shën Luigj Gonzaga, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: 2 Kor 9,6-11; Ps 112; Mt 6,1-6.16-18)   Prania e Hyjit Duke filluar këtë tërheqje të shkurtër shpirtërore pusho një moment duke i...

 • A lutem për ata që ma vështirësojnë jetën?

  Jun 20, 17 • 43 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  20 qershor 2017 – E martë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: 2 Kor 8,1-9; Ps 146; Mt 5,43-48)   Prania e Hyjit Me gjithë krijimin, Jam i/e zhytur në Hyjin. I lejoj vetes të lirohem nga e kaluara dhe e ardhmja, Në...

 • A besoj në fuqinë e dashurisë dhe mirësisë?

  Jun 19, 17 • 49 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  19 qershor 2017 – E hënë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme  (Leximet e ditës: 2 Kor 6,1-10; Ps 98, 1-4; Mt 5,38-42)   Prania e Hyjit “Ndaluni e shihni se unë jam Hyji.” (Ps 46,11) Qetësohu dhe shihe, njihe Zotin. O Zot, fjalët...

 • Jezusi ka dhembshuri për ty

  Jun 18, 17 • 35 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  18 qershor 2017 – E diela 11-të gjatë vitit (A), MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme  (Leximet e ditës: Dal 19,2-6a; Ps 100,2.3.5; Rim 5,6-11; Mt 9,36 – 10,8)   Prania e Hyjit O Zot, më ndihmo që të hyjë e të vendosem plotësisht...

 • Thjesht, po ose jo, mjafton!

  Jun 17, 17 • 37 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  17 qershor 2017 – E shtune, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: 2Kor 5,14-21; Ps 103,1-4.8-11; Mt 5,33-37)   Prania e Hyjit Në pikën e qetë të botës sime në lëvizje, në thelbin e qenies sime, pres ta dëgjoj dhe ta...

 • Cilësia, baza e çdo marrëdhënieje

  Jun 16, 17 • 24 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  16 qershor 2017 – E premte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme  (Leximet e ditës: 2Kor 4,7-15; Ps 116,10-11.15-18; Mt 5,27-32)   Prania e Hyjit Mendoj një moment për praninë e Hyjit rreth meje dhe në mua. Krijuesi i gjithësisë, diellit dhe...

 • Si ndikon eukaristia – falenderimi në jetën tënde?

  Jun 15, 17 • 19 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  15 qershor 2017 – E enjte, KORPI E GJAKU I KRISHTIT, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Lp 8,2-3.14b-16a; Ps 147,12-15.19-20; 1Kor 10,16-17; Gjn 6,51-58)   Prania e Hyjit Me të filluar këtë kohë lutjeje të qetë, gjeje...

 • Shkrimet, a kanë shpirt?

  Jun 14, 17 • 49 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  14 qershor 2017 – E mërkure, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: 2Kor 3,4-11; Ps 99,5-9; Mt 5,17-19)   Prania e Hyjit Jezus i dashur, sot në mënyrë të veçantë kam nevojë për ty. Kryesisht kërkoj prej teje ndonjë...

 • Kur dashuron, edhe e lavdëron Zotin

  Jun 13, 17 • 108 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  13 qershor 2017 – E marte, Shën Ndou i Padovës, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: 2 Kor 1,18-22; Ps 119,129-133.135; Mt 5,13-16)   Prania e Hyjit Teksa jam duke qëndruar këtu, të rrahurat e zemrës sime, ritmi i...