Imzot Dodë Gjergji porositë: ta jetojmë të lirë lirinë! 

Oct 13 • Kisha në Kosovë

Kemi pranuar një letër zyrtare nga Imzot Dodë Gjergji, ipeshkvi ynë, të cilën ju ka drejtuar të gjithë meshtarëve, rregultarëve dhe besimtarëve, në lidhje me disa shqetësime që janë ngritur përmes rrjeteve sociale dhe media mbi shugurumin e Kishës së Shën Abrahamit në Llapushnik.

Letra është shumë e qartë, e cila nuk ka nevojë për koment shtesë, prandaj po e japim në formë origjinale (foto) që të mund të lexohet nga të gjithë. 

Titulli ëshët nxjerra nga letra e ipeshkvit.

letra-e-ipeshkvit-12-tetor-2016-1

Comments are closed.

« »