Papa Françesku: t’ju ofrojmë shpresën e krishterë atyre që janë larguar nga feja!

Jul 5 • Kisha në botë

Videomesazhi i Papa Françeskut për njetin e lutjes për muajin korrik

 

Mos të harrojmë kurrë se gëzimi ynë është në Jezu Krishtin  –  në dashurinë e tij besnike dhe të pashtershme.

Kur një i krishterë është i pikëlluar,  do me thanë se është larguar nga Jezusi.

Në këto çaste nuk duhet ta lëmë atë vetëm. Duhet t’ia ofrojmë shpresën e krishterë, me fjalë, po, por edhe më tepër se kaq, me dëshmi, me lirinë tonë, me gëzimin tonë.

Të lutemi për vëllezërit tanë e motrat tona që janë larguar nga feja, që, përmes lutjes sonë dhe dëshmisë ungjillore, të mund të rigjejnë bukurinë e jetës së krishterë./drita.info

 

Shpërndaje

Comments are closed.

« »