SH. B. “DRITA” do të promovojë botimet e vitit 2018

Feb 19 • Kisha në Kosovë, Kulturë

Shtëpia Botuese “DRITA” për të katërtin vit me radhë, organizon promovimin e botimeve të saj të publikuara gjatë një viti.

Sivjet, promovimi për botimet e vitit 2018 do të mbahet këtë të enjte, më 21 shkurt 2019, ora 12:00, në Qendrën BogdaniPolis, që gjendet në ambientet e Katedrales Nënë Tereza në Prishtinë.

Këto janë botimet që do të promovohen:

  1. Dodë Gjergji, Rrëfimi i një shtegtari – një javë në Kalkuta

                                      Prezanton: Imzot Zef Gashi, argjipeshkëv i Tivarit në pension

  1. Alessandro Sera, Shqipëria dhe Selia e Shenjtë në kohën e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

                                              Prezanton: Prof. Dr. Gjon Berisha, historian i mesjetës

  1. Don Anton Uka, Fuqia e përvujtërisë. Reflektim psiko-shpirtëror mbi Psalmet 20-39

                                            Prezanton: Don Marjan Sh. Uka

  1. Don Agim Qerkini (ed.), Misioni Katolik Shqiptar në Luzern

                                                            Prezanton: Don Lush Gjergji

 

Ju mirëpresim!

 

 

SH. B. “DRITA”

Katedralja Shën Nënë Tereza

Blvd. Bill Clinton, p. n.

KS – 10000 Prishtinë

[email protected]

[email protected]

Tel. 049 174 790

Comments are closed.

« »