• Punën e shijon kur e bën me dashuri

  May 1, 21 • 3 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  1 maj 2021 – E shtunë, Shën Jozefi Punëtor, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Feria: Vap 13,44-52; Ps 98,1-4; Gjn 14,7-14. Ose e përkujtimit: Shën Jozefi Punëtor: Zan 1, 26-2, 3 ose Kol 3, 14-15.17.23-24; Ps 89; Mt 13,...

 • Prire veshin

  Mar 10, 21 • 13 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  10 mars 2021 – E enjte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Jer 7,23-28; Ps 95,1-2.6-9; Lk 11,14-23)   Prania e Hyjit Të gjithë kemi nevojë që të pushojmë pak nga ngjarjet e përditshme. Dhe e dimë që trupi ynë ka...

 • Falja rrallë meritohet

  Mar 6, 21 • 41 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  6 mars 2021 – E shtunë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Mih 7,14-15.18-20; Ps 103,1-4.9-12; Lk 15,1-3.11-32)   Prania e Hyjit Ndalem një moment e mendoj për praninë e fshehur të Hyjit në sende: në elemente duke u...

 • Dëshirat e zemrës

  Mar 4, 21 • 25 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  4 mars 2021 – E enjte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Jer 17,5-10; Ps 1,1-4.6; Lk 16,19-31)   Prania e Hyjit “Qëndroj para derës dhe trokas”, thotë Zotëria. Çfarë privilegji i mrekullueshëm që Krijuesi dhe...

 • “S’erdha për të qenë shërbyer, por për të shërbyer“

  Mar 3, 21 • 34 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  3 mars 2021 – E mërkurë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Jer 18,18-20; Ps 31,5-6.14-16; Mt 20,17-28)   Prania e Hyjit O Zot, ti je këtu dhe gjithmonë më pret. Mos qofsha kurrë aq shumë i/e preokupuar me punë sa të...

 • Fshehja nga Zoti

  Feb 12, 21 • 63 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  12 shkurt 2021 – E premte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Zan 3,1-8; Ps 32,1-2.5-7; Mk 7,31-37)   Prania e Hyjit “Ejani tek unë të gjithë ju që jeni të lodhur prej barrës së rëndë e unë do t`ju çlodh“. Ja ku...

 • Besimi

  Jan 29, 21 • 67 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  29 janar 2021 – E premte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Heb 10,32-39; Ps 37,3-6.23-24.39-40; Mk 4,26-34)   Prania e Hyjit “Qoftë bekuar Zoti, Hyji i Izraelit, që e pa dhe e shpërbleu popullin e vet.” Ndërsa hyj...

 • Si reagoj kur s’më kuptojnë?

  Jan 23, 21 • 38 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  23 janar 2012 – E shtunë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Heb 9, 2-3.11-14; Ps 47, 2-3.6-7.8-9; Mk 3, 20-21)   Prania e Hyjit I dashur Zot, gjatë kohës që po vij sot te ti Mbushe zemrën dhe tërë ekzistencën time...

 • Mbajtja e rregullave nuk është gjithçka

  Jan 19, 21 • 42 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  19 janar 2021 – E marte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   (Leximet e ditës: 1 Sam 16,1-13a; Ps 88; Mk 2, 23-28)   Prania e Hyjit Ndërsa ndodhem këtu ulur, rrahjet e zemrës sime, ritmi i frymëmarrjes, lëvizjet e mendjes, të gjitha...

 • Mbërthyer në shprehi të vjetra

  Jan 18, 21 • 37 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  18 janar 2021 – E hënë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: 1 Sam 15,16-23; Ps 50 (49); Mk 2,18-22)   Prania e Hyjit O Zot, në thjeshtësi dhe përvujtëri po vij tek ti. Fjalët e tua më çojnë në qetësinë në të...