• NUK KA JETË MË PAK TË VLEFSHME!

  Aug 11, 15 • 1863 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  11 gusht 2015 – E martë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   Prania e Hyjit   Jezus i dashur, po vij sot tek ti dhe kam nevojë për afërsinë tënde. Dëshiroj të të dua sikurse ti më do mua. Kurrë mos më ndaftë asgjë prej teje....

 • TË MBJELLUR PËR TË DHËNË FRYTE

  Aug 10, 15 • 1226 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  10 gusht 2015 – E hënë, Shën Lorenci, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   Prania e Hyjit   Jezusin mund ta kërkojmë në cilëndo kohë të ditës apo të natës. Ai gjithmonë pret, duke përgjuar thirrjen tonë. Çfarë bekimi i...

 • JEZUSI, BUKË ME SHIJE

  Aug 9, 15 • 2240 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  9 gusht 2015 – E diela 19 gjatë vitit(B), MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   Prania e Hyjit   Para se të fillosh tërheqjen tënde shpirtërore, pusho një moment duke i lënë mënjanë shpërqendrimet. Qetësohu dhe fokusoje...

 • BESIMI LËVIZ MALET

  Aug 8, 15 • 2463 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  8 gusht 2015 – E shtune, Shën Dominiku, MOMENTI I SHENJTË – Lutjae përditshme   Prania e Hyjit   Nganjëherë më pushtojnë brengat e kësaj bote. Me kohë, si kjo tani, bëj që të bëhem i/e vetëdijshëm/e për kënaqësinë e pranisë...

 • HUMBËS DHE FITUES

  Aug 7, 15 • 1225 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  7 gusht 2015 – E premte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   Prania e Hyjit   E pranishme për mua është ajo që ndikon në ekzistencën time. E kundroj praninë e Hyjit, i cili gjithmonë është pranë meje me dashuri, në mesin e shumë...

 • KUJTIMI SHNDËRRON

  Aug 6, 15 • 1290 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  6 gusht 2015 – E enjte, Shndërrimi i Zotit, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   Prania e Hyjit   “Ejani tek unë të gjithë ju që jeni të lodhur prej barrës së rënd dhe unë do t`ju çlodh“. Ja ku jam, o Zot. Kam ardhur të kërkoj...

 • MËSHIRA I KAPËRCEN KUFIJTË

  Aug 5, 15 • 1286 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  5 gusht 2015 – E mërkurë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   Prania e Hyjit   O Zot, më ndihmo që të hyj e të vendosem plotësisht në praninë tënde. Më përshko me dashurinë tënde. Zemra ime le të bashkohet me tënden.  ...

 • BESIMI MUND TË RRITET NË VËSHTIRËSI

  Aug 4, 15 • 2323 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  4 gusht 2015 – E martë, Shën Gjon MariaVianney, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   Prania e Hyjit   Jezus i dashur, sot në mënyrë të veçantë kam nevojë për ty. Kryesisht kërkoj prej teje ndonjë shërbim. Sot dëshiroj vetëm që të...

 • FJALA ËSHTË PËR MARRË-DHËNIE!

  Aug 3, 15 • 1296 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  3 gusht 2015 – E hënë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme   Prania e Hyjit O Zot, në thjeshtësi dhe përvujtëri po vij tek ti. Fjalët e tua më çojnë në paqe në të cilën e kuptoj madhërinë dhe domethënien e pranisë sate. Liria Zot,...

 • KUNGIMI – FJALA QË HAHET

  Aug 2, 15 • 2469 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  2 gusht 2015 – E diela 18-të gjatë vitit (B), MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme Prania e Hyjit “Ejani tek unë të gjithë ju që jeni të lodhur prej barrës së rënd dhe unë do t`ju çlodh.” Ja ku jam, o Zot. Kam ardhur ta kërkoj...