Teologji

Shikoni duart e mia e këmbët e mia: unë jam!

E diela III e Pashkëve – viti B     Leximi i parë   Vap 3, 13-15.17-19 Pjetri pasi ka shëruar...

Lum ata që nuk panë e besojnë!

E Diela II e Pashkëve – viti B – E diela e Mëshirës Hyjnore   Leximi i parë  Vap 4,...

Ai duhej të ngjallej nga të vdekurit

E diela e Pashkëve – viti B     Leximi i parë   Vap 10, 34.37-43 Shën Pjetri pohon përpara familjes...

Lavdi në amshim Ty, o Krisht, mbret shpëtimtar

E Diela e Larit – viti B   Ritet Fillestare dhe Procesioni – Përkujtimi i hyrjes së Zotit në Jeruzalem...

Përshpirtëria e Nënës Tereze: Heshtja dhe vetmia e Jezusit dikur dhe sot

Nga Don Lush Gjergji   Shën Nëna Tereze thoshte: “Hapi i parë drejt shenjtërisë është dëshira për shenjtëri, për t’i...

Dëshirojmë ta shohim Jezusin

E diela V e Kreshmëve – viti B   Leximi i parë   Jer 31, 31-34 Pabesnikëria e hebrenjve ndaj besëlidhjes...

Kush beson në Krishtin nuk dënohet

E diela IV e Kreshmës – viti B     Leximi i parë   2 Kro 36, 14-16.19-23 Shkatërrimi i Jeruzalemit...

Zelli për Shtëpinë tënde më bren!

E diela III e Kreshmëve (B)   Leximi i parë   Dal 20,1-17 Në planin e tij të dashurisë, Hyji zgjedh...

Kreshmët: kohë kthimi dhe besimi në Ungjill!

E Diela I e Kreshmëve – viti B   Leximi i parë Zan 9, 8-15 Hyji shpëton Noehin dhe familjen...

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR KRESHMË 2024: Nëpërmjet shkretëtirës Hyji na udhëheq në liri 

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR KRESHMË 2024   Nëpërmjet shkretëtirës Hyji na udhëheq në liri    Të dashur...