Kisha

Deklaratë e Ipeshkvit tonë Imzot Dodë Gjergji për vrasjet e gravë në Kosovë

Deklarata   Në emër të Kishës Katolike dhe me autoritetin tim si ipeshkëv, dëshiroj të shpreh ndjenjat e mia më...

Ndërron jetë në Romë Át Lello Lanzilli, i dashuruari me Shqipërinë

Në natën ndërmjet 2 dhe 3 prillit 2024, shkoi në shtëpinë e Atit Qiellor jezuiti Át Lello Lanzilli, i cili...

PROGRAMI I FESTËS SË PASHKËVE 2024 NË KATEDRALEN SHËN NËNË TEREZA NË PRISHTINË

Të dashur besimtarë/e, miq e dashamirë,   Kisha Katolike në Kosovë, përkatësisht Ipeshkvia Prizren-Prishtinë, me gëzim e shpall programin e...

POROSIA E IPESHKVIT TONË DODË GJERGJI PËR PASHKË 2024

“Paqja e Hyjit […] do t’i ruajë zemrat tuaja!  Dhe do ti mbush ato me paqe e çdo gëzim”. (Khs....

Emërimet e reja në Konferencën Ipeshkvnore të Shqipërisë

Në ambientet e Selisë së Konferencës Ipeshkvnore, u mblodh asambleja e përgjithshme e Ipeshkvijve të Shqipërisë. Përveç fokusit mbi veprimtarinë...

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR KRESHMË 2024: Nëpërmjet shkretëtirës Hyji na udhëheq në liri 

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR KRESHMË 2024   Nëpërmjet shkretëtirës Hyji na udhëheq në liri    Të dashur...

Papa Françesku për ditën botërore të të sëmurit: “Nuk është mirë që njeriu të jetë vetëm” Të shërosh të sëmurin duke shëruar marrëdhëniet

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN XXXII BOTËRORE E TË SËMURIT 11 shkurt 2024   “Nuk është mirë...

Njeti i muajit shkurt: Papa kërkon të lutemi e të kujdesemi për të sëmurët e pashërueshëm

Videoja e lutjes së Papës, për muajin shkurt, në të cilin Kisha Katolike kremton Ditën Botërore të të Sëmurëve, bën...

Mesazhi i Papa Françeskut për Paqe 2024: Inteligjenca artificiale dhe paqja

Mesazhi i Shenjtërisë së Tij Françesku Për Ditën e 57të Botërore të Paqes 1 janar 2024     Inteligjenca artificiale...

Porosia e Imzot Dodë Gjergjit për Krishtlindje 2023

“Lavdi Hyjit në më të lartin qiell e paqe mbi tokë njerëzve, që i ka për zemër!” ( Lk 2,14)...