Drita

ITShKSh shpall 23 dhjetorin kremtimin shqip të Krishtlindjeve në Shkup

ITShKSh shpall 23 dhjetorin kremtimin shqip të Krishtlindjeve në Shkup Shkup, 23 dhjetor 2021 – Festa e Krishtlindjeve është një...

Bashkësitë fetare në Kosovë deklarohen kundër martesës së gjinive të njëjta

Sot, Bashkësitë fetare në Kosovë, përkatësisht Bashkësia Islame e Kosovës, Dioqeza Prizren-Prishtinë (Kisha Katolike), Kisha Protestante Ungjillore e Kosovës dhe...