Author archives: admin

 • Jezusi, shërbëtori i përvuajtur

  Jul 20, 19 • 13 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  20 korrik 2019 – E shtunë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Dal 12,37-42; Ps 136,1.23-24.10-12.13-15; Mt 12,14-21)   Prania e Hyjit “Gjithçka e ka vendin dhe kohën e vet”, thotë fjala e urtë. O Zot, bëj që...

 • Mëshira “skandaloze”

  Jul 19, 19 • 25 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  19 korrik 2019 – E premte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Dal 11,10 – 12,14; Ps 116,12-13.15.16b-18; Mt 12,1-8)   Prania e Hyjit Ndalem një moment dhe e marr me mend dashurinë dhe hirin që Zoti e ndikon mbi mua, se...

 • Zemërbutë e i përvujtë

  Jul 18, 19 • 36 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  18 korrik 2019 – E enjte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Dal 3,13-20; Ps 105,1.5.8-9.24-27; Mt 11,28-30)   Prania e Hyjit Ndalem një moment, i/e vetëdijshëm/e se Hyji është këtu. Mendoj se si gjithçka rreth meje, ajri...

 • Marrëdhënie (mbi)natyrore

  Jul 17, 19 • 36 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  17 korrik 2019 – E mërkurë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Dal 3,1-6.9-12; Ps 103,1-4.6-7; Mt 11,25-27)   Prania e Hyjit O Zot i dashur, më ndihmo që të çelem krejtësisht ndaj teje  sepse tani po i lë anash të...

 • Sfida e (mos)besimit

  Jul 16, 19 • 37 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  16 korrik 2019 – E martë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Dal 2,1-15a; Ps 69,3.14.30-31.33-34; Mt 11,20-24)   Prania e Hyjit Para se të fillosh këtë meditim, është e nevojshme ta zgjedhësh hapësirën/vendin; ta...

 • Jezu Krishti para së gjithash

  Jul 15, 19 • 30 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  15 korrik 2019 – E hënë, Shën Bonaventura, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Dal  1,8-14.22; Ps 124,1-8; Mt 10,34 – 11,1)   Prania e Hyjit Me të filluar këtë kohë lutjejetë qetë, gjeje një vend të...

 • Si e paramendon Jezusin?

  Jul 14, 19 • 5 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  14 korrik 2019 – E diela 15 (C), MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e dtiës: Lp 30,10-14; Ps 69,14.17.30-31.33-34.36ab.37; Kol 1,15-20; Lk 10,25-37)   Prania e Hyjit Të lavdëroj, o Zot, Krijuesi ynë. Ndërsa hyj në lutje tani, a...

 • A i përngjan zemra ime zemrës së Zotit?

  Jul 13, 19 • 17 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  13 korrik 2019 – E shtunë, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Zan 49,29-33; 50,15-25; Ps 105,1-4.6-7; Mt 10,24-33)   Prania e Hyjit Në pikën e qetë të botës simenë lëvizje, Në thelbin e qenies sime, Pres ta...

 • Të përndjekur dhe të fuqizuar

  Jul 12, 19 • 40 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  12 korrik 2019 – E premte, MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Zan 46,1-7.28-30; Ps 37,3-4.18-19.27-28.39-40; Mt 10,16-23)   Prania e Hyjit Ndalem një moment dhe e marr me mend dashurinë dhe hirin që Zoti e derdh mbi mua,...

 • Jezusi më flet dhe ma zgjeron horizontin

  Jul 11, 19 • 31 Views • Meditimi i ditësNo Comments

  11 korrik 2019 – E enjte, Shën Benedikti (festë), MOMENTI I SHENJTË – Lutja e përditshme (Leximet e ditës: Fu 2,1-9; Ps 33; Mt 19, 27-29)   Prania e Hyjit Jezusin mund ta lypim në cilëndo kohë të ditës apo të natës. Ai gjithmonë pret,...