Libër i ri anglisht nga Sh. B. “DRITA”

 

I hold the Albanian people in my heart. Conversations with Mother Teresa” i autorit Don Lush Gjergji, është përkthim nga gjuha shqipe i librit “E kam në zemër popullim tem shqiptar“, po ashtu botimi i Dirtës, që është i përbërë nga intervistat, vizitat e Nënë Terezës në Kosovë, vizitat e saja me shqiptarët e amerikës…. i ilustruar me fotografi origjianle dhe të pabotuara deri më tash.

Botimi është bërë me një bashkëpunim me Sh. B. “ILIRIA” New York City.

Përkthimi nga z. Avni Spahiu.

Librin mund ta gjeni nga e hëna, në Rezidencën e Ipeshkvisë në Prishtinë dhe në librarinë “Alphabet J&M” që gjendet nën shkallët e Katedrales Shën Nënë Tereza, kurse shumë shpjet edhe në librarit e qytetit në Prishtinë./drita.info

 

 

Shpëndaje: