Fatmir Koliqi

Deklaratë e Ipeshkvit tonë Imzot Dodë Gjergji për vrasjet e gravë në Kosovë

Deklarata   Në emër të Kishës Katolike dhe me autoritetin tim si ipeshkëv, dëshiroj të shpreh ndjenjat e mia më...

Shikoni duart e mia e këmbët e mia: unë jam!

E diela III e Pashkëve – viti B     Leximi i parë   Vap 3, 13-15.17-19 Pjetri pasi ka shëruar...

Lum ata që nuk panë e besojnë!

E Diela II e Pashkëve – viti B – E diela e Mëshirës Hyjnore   Leximi i parë  Vap 4,...

Ndërron jetë në Romë Át Lello Lanzilli, i dashuruari me Shqipërinë

Në natën ndërmjet 2 dhe 3 prillit 2024, shkoi në shtëpinë e Atit Qiellor jezuiti Át Lello Lanzilli, i cili...

Ai duhej të ngjallej nga të vdekurit

E diela e Pashkëve – viti B     Leximi i parë   Vap 10, 34.37-43 Shën Pjetri pohon përpara familjes...

PROGRAMI I FESTËS SË PASHKËVE 2024 NË KATEDRALEN SHËN NËNË TEREZA NË PRISHTINË

Të dashur besimtarë/e, miq e dashamirë,   Kisha Katolike në Kosovë, përkatësisht Ipeshkvia Prizren-Prishtinë, me gëzim e shpall programin e...

POROSIA E IPESHKVIT TONË DODË GJERGJI PËR PASHKË 2024

“Paqja e Hyjit […] do t’i ruajë zemrat tuaja!  Dhe do ti mbush ato me paqe e çdo gëzim”. (Khs....

Disa porosi të Shën Nënës Tereze për Pashkë

Vetëm dashuria do ta shpëtojë botën. Pa Dashuri dhe flijim jeta s’ka kuptim. Nëse do ta ndërrosh botën, shko në...

Takimet kulturore “PENA E DRITËS” organizon promovimin e librit “Shqipëria dhe Tokat e Lirueme 1939-1946” të Romeo Gurakuqit

Takimet kulturore “PENA E DRITËS”, në takimin e saj të dytë, organizon promovimin e kryeveprës së historianit të mirënjohur Romeo...

Lavdi në amshim Ty, o Krisht, mbret shpëtimtar

E Diela e Larit – viti B   Ritet Fillestare dhe Procesioni – Përkujtimi i hyrjes së Zotit në Jeruzalem...