Takimet kulturore “PENA E DRITËS” organizon promovimin e librit “Shqipëria dhe Tokat e Lirueme 1939-1946” të Romeo Gurakuqit

Takimet kulturore “PENA E DRITËS”, në takimin e saj të dytë, organizon promovimin e kryeveprës së historianit të mirënjohur Romeo Gurakuqi, “Shqipëria dhe Tokat e Lirueme 1939-1946”, në Bibliotekën “Ernest Koliqi” në Prishtinë, më 3 prill 2024, në orën 19:00.

Për librin do të flasin recensenti i librit, historiani Jusuf Buxhovi, botuesi dhe personalitete të ndryshme me të cilët do të zhvillohet një dialog rreth këtij studimi të mirëfilltë për një periudhë tejet të rëndësishme të historisë sonë kombëtare.

Pas promovimit do të ketë një koktej në “Agorà” të Qendrës “BogdaniPolis”.

Ju mirëpresim!

Shpëndaje: