Programi i Festës së Pashkëve 2022 në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë

Dioqeza Prizren-Prishtinë, ka bërë të ditur programin e kremtimit të Festës së Pashkëve 2022, që do të kremtohet në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë.  

 

PROGRAMI

 

VIGJILJA E PASHKËVE, e shtunë,  16 prill 2022

ORA 21:00: Mesha Solemne e Pashkëve, do të kremtohet në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë, të cilës do t’i prijë Ipeshkvi i Dioqezës Prizren-Prishtinë, SH. T. Imzot Dodë Gjergji.

Kjo meshë do të transmetohet drejtpërdrejt nga Radio Televizioni i Kosovës (RTK).

 

DITA E PASHKËVE, e diele, 17 prill 2022

ORA 11:00: Mesha e shenjtë në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë. Meshën e udhëheq Imzot Dodë Gjergji, ipeshkvi ynë, në bashkëmeshim me meshtarët. 

Në mbarim të meshës, do të ndahen vezë të pashkëve për fëmijë dhe të pranishëm.

 

PRITJA SOLEMNE E PASHKËVE, e diele, 17 prill 2022

ORA 12:30 – 13:30: Pritja Solemne e Pashkëve në Qendrën “BogdaniPolis” që gjendet nën Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë.

 

Për shumë mot Pashkët!

Shpëndaje: