Programi i festës i Shën Nënë Terezës në Katedrale 2022

Të dashur besitmarë/e,

Të nderuar qytetarë/e.

Ju njoftojmë se të hënën, më 5 shtator 2022, është ditëfesta e Shën Nënë Terezës, e cila festohet solemnisht në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë. Sivjet kjo festë koinçidon me 25-vjetorin e kalimit të saj në amshim, 6-vjetorin e shenjtërimit dhe 5-vjetorin e shugurimit të Katedrales sonë.

 

PROGRAMI:

 

Në orën 11:00 – kremtohet mesha solemne e festës, të cilën e prinë Sh. T. Imzot Zef Gashi, argjipeshkvi i Tivarit në pension, në bashkëmeshim me (argj)ipeshkvinj dhe meshtarë.

Në orën 13:00 – ekspozitë me fotografi ekskluzive të Nënë Terezës me titull “E kam në zemër Popullin tem Shqiptar”, në Qendrën “BogdaniPolis”.

Në orën 20:00 – koncert i Filharmonisë së Kosovës në Qendrën “BogdaniPolis”

(Hyrja në koncert është e hapur mirëpo duhet të bëni rezervimin përmes platformës ‘eventbrite’. https://bit.ly/3RsvEUY)

 

Të gjitha këto aktivitete janë të hapura dhe mund të marrin pjesë të gjithë qytetarët e Kosovës.

Ju mirëpresim!

Shën Nënë Tereza – lutu për ne!

Shpëndaje: