Organizohet ekspozitë me fotografi ekskluzive të Shën Nënë Terezës “E kam në zemër popullin tem Shqiptar”

Në kuadër të manifestimit “Ditët e Nënë Terezës”, të hënën, me 5 shtator, në orën 13:00, pas meshës solemne të festës, Sh. B. “DRITA” në bashkëpunim me ITSHKSH, dhe Institucionet e tona shtetëore të Kosovës, organizojnë eskpozitën me fotografi ekskluzive të Nënë Terezës “E KAM NË ZEMËR POPULLIN TEM SHQIPTAR”, e cila do të mbahet në Qendrën “BogdaniPolis”, në Katedrale.

Ju mirëpresim!

Shpëndaje: