Kisha në Kosovë

Udha e Kryqit në Stubëll

Nesër, ditë e shtunë, më 2 prill, në Stubëll të Epërme, komuna e Vitisë, organizohet  Udha e Kryqit. Në këtë...

Imzot Dodë Gjergji, bën aktin e kushtimit Zemrës së Papërlyer të Marisë në Shenjtëroren e Letnicës

Në ditëfestën liturgjike të Zojës Nunciatë, më 25 mars 2022, Imzot Dodë Gjergji, ipeshkvi i Dioqezës sonë, ka kryesuar meshën...

Promovohet rrëfimi trilogjik “Kthimi” i autorit Dodë Gjergji

Promovohet rrëfimi trilogjik “Kthimi” i autorit Dodë Gjergji Me tingujt e pianos dhe të violinës  kënga “Songs my Mother tought...

Ditëlindja e Nënë Terezës në Prishtinë u shënua me një Akademi solemne

Ditëlindja e Nënë Terezës në Prishtinë u shënua me një Akademi solemne   Nga Linda KRASNIQI   Në ditëlindjen e...

Dioqeza Prizren-Prishtinë ka mbajtur simpozium mbi familjen, në përfundimin e vitit kushtuar Shën Jozefit

Dioqeza Prizren-Prishtinë ka mbajtur simpozium mbi familjen, në përfundimin e vitit kushtuar Shën Jozefit Dioqeza e jonë Prizren-Prishtinë, në kuadër...

Ministri i Mbrojtjes së Republikës së Kroacisë, z. Marijo Banožić, viziton Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë

Ministri i Mbrojtjes së Republikës së Kroacisë, z. Marijo Banožić, viziton Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë   Ministri i...

Imzot Dodë Gjergji priti në vizitë Ministrin e Mbrojtjes të Sllovenisë, Sh. T. Matej Tonin

Imzot Dodë Gjergji priti në vizitë Ministrin e Mbrojtjes të Sllovenisë, Sh. T. Matej Tonin   Prishtinë, 22 dhjetor 2021:...

Bashkësitë fetare në Kosovë deklarohen kundër martesës së gjinive të njëjta

Sot, Bashkësitë fetare në Kosovë, përkatësisht Bashkësia Islame e Kosovës, Dioqeza Prizren-Prishtinë (Kisha Katolike), Kisha Protestante Ungjillore e Kosovës dhe...