Botimet Drita

Një rrëfim për të vërtetën e Shqiptarëve

Nga Fahrri Balliu   Që ta kuptojmë këtë libër voluminoz, duhet të zbërthejmë kuptimin e formulës së madhe që ndërlidh...

Shqipëria dhe Selia e Shenjtë në kohën e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

(Alessandro Serra, Shqipëria dhe Selia e Shenjtë në kohën e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut, Drita 2018, f. 92.)   Shqiptarëve...

Jemi të krijuar për t’u bërë miq

(Don Lush Gjergji, Miqtë e mi në amshim, Drita, Prishtinë 2015)   Nga Fatmir Koliqi   Para se të them...