Këndvështrime

4 gjërat që duhet të përfshijë çdo predikim martese

Nga Tom Hoopes   Át Hughes Sundeme jep ilaçin për 90% të problemeve martesore me një fjalë të vetme: “Nëse...

Imzot Dodë Gjergji: Te kjo Shenjtënore e Zojës së Këshillit të Mirë e gjejmë shpirtin e ripërtëritjes sonë

Fort të dashur vëllezër dhe motra, ju rregulltarë, rregulltare, meshtarë, të dashur vëllezër në episkopat   Në radhë të parë...

EPIFANIA E DASHURISË HYJNORE NË AGONIN E JEZU KRISHTIT TË KRYQËZUAR

Nga Don Robert Kola   “Sicut aqua effusus sum, et disiuncta sunt omnia ossa mea: Factum est cor meum tamquam...

Çfarë kuptojmë me thirrjen apo vokacionin në Kishë?

Nga Thomas O’Loughlin   1.Si kuptohet thirrja: një koncept tradicional Tema e thirrjes, vokacionit është një çështje që zakonisht dëgjojmë...

Ngjallja e Jezu Krishtit: përkryerja e dashurisë

Ngjallja e Jezu Krishtit: përkryerja e dashurisë Nga Don Robert Kola “Nën(ë) dhénu-fshehe, si një Diell tani, dhe i vdekur...

Apostullati i Martirëve

    Nga Don Pal Tunaj   Gjaku i martirëve: misioni ynë Me hapjen e Sinodit me temën “Për një...