Fatmir Koliqi

Porosia e ipeshkvit Imzot Dodë Gjergjit për Pashkë 2022

Porosia e ipeshkvit Imzot Dodë Gjergjit për Pashkë 2022   Drejtuar priftërinjve, motrave të nderit, besimtarëve dhe të gjithë njerëzve...

 Programi i Festës së Pashkëve 2022 në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë

Dioqeza Prizren-Prishtinë, ka bërë të ditur programin e kremtimit të Festës së Pashkëve 2022, që do të kremtohet në Katedralen...

Pa dhe besoi

Nga Don Fatmir Koliqi   “Çka ishte në fillim, çka dëgjuam, çka pamë me sytë tanë, çka soditëm dhe duart...

EPIFANIA E DASHURISË HYJNORE NË AGONIN E JEZU KRISHTIT TË KRYQËZUAR

Nga Don Robert Kola   “Sicut aqua effusus sum, et disiuncta sunt omnia ossa mea: Factum est cor meum tamquam...

Fishta arkitekt, mit a realitet?

Nga Frano KULLI   Një syth monografik i Fishtës , përmendur më rallë prej biografëve të tij, është edhe dimensioni...

Libër i ri anglisht nga Sh. B. “DRITA”

  “I hold the Albanian people in my heart. Conversations with Mother Teresa” i autorit Don Lush Gjergji, është përkthim...

Hyrja e solemne e Jezusit në Jerusalem dhe mundimet e tija shpëtimprurëse

E diela e Larit – viti C     Ritet fillestare   Në emër të Atit e të Birit e...

12 mënyrat si ta nderojmë gjatë muajit Prill të Shenjtnueshmin Sakrament

Çka paraqet muaji Prill për katolikët dhe si ta nderoni me devocion në shtëpitë tuaja?   A e keni ditur...

Shtëpia n’breg: poetika përtej kanoneve

Nga Vehbi Myftari             Duke qenë se ka mbi 20 vjet që flas e shkruaj për autorin e për librat...

Përurim libri në BogdaniPolis

Qendra “BogdaniPolis”, në bashkëpunim me Sh.B. “Buzuku”, këtë të enjte, më 7 prill 2022, në orën 12:00,organizon përurimin e librit...