Kisha në Botë

Drejt 50-vjetorit të bashkëpunimit ekumenik për dialogun ndërfetar

Që prej 45 vitesh, Këshilli Papnor për Dialogun Ndërfetar bashkëpunon me zyrën e Këshillit Ekumenik të Kishave, që ka të...

Papa Françesku: kjo luftë është e turpshme për mbarë njerëzimin

Françesku u takua, në Sallën Pali VI, me Federatën Italiane Ricetrasmissioni CB. Duke e inkurajuar aktivitetin e vullnetariatit për mbrojtjen...

Akti i kushtimit Zemrës së Papërlyer të Marisë

“Në këtë orë, njerëzimi, i rraskapitur dhe i tronditur, është nën kryq me ty. E, ka nevojë të ta besojë...

Papa letër ipeshkvijve: të gjithë të bashkuar në këtë orë të errët të kërcënimeve për paqen botërore

I gjithë populli i Zotit, ipeshkvinjtë, priftërinj, fetarë, besimtarë laikë, të bashkuar në lutje për përfundimin e luftës. Pothuajse një...

Njeti Papës për muajin nëntor: të lutemi për shpirtin e dialogut, takimit dhe pajtimit në Lindjen e Mesme

“Të lutemi që në Lindjen e Mesme të lind një shpirt i dialogut, i takimit dhe i pajtimit.” Kjo është...