Teologji

Përshpirtëria e Nënës Tereze: Heshtja dhe vetmia e Jezusit dikur dhe sot

Nga Don Lush Gjergji   Shën Nëna Tereze thoshte: “Hapi i parë drejt shenjtërisë është dëshira për shenjtëri, për t’i...

Dëshirojmë ta shohim Jezusin

E diela V e Kreshmëve – viti B   Leximi i parë   Jer 31, 31-34 Pabesnikëria e hebrenjve ndaj besëlidhjes...

Kush beson në Krishtin nuk dënohet

E diela IV e Kreshmës – viti B     Leximi i parë   2 Kro 36, 14-16.19-23 Shkatërrimi i Jeruzalemit...

Zelli për Shtëpinë tënde më bren!

E diela III e Kreshmëve (B)   Leximi i parë   Dal 20,1-17 Në planin e tij të dashurisë, Hyji zgjedh...

Kreshmët: kohë kthimi dhe besimi në Ungjill!

E Diela I e Kreshmëve – viti B   Leximi i parë Zan 9, 8-15 Hyji shpëton Noehin dhe familjen...

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR KRESHMË 2024: Nëpërmjet shkretëtirës Hyji na udhëheq në liri 

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR KRESHMË 2024   Nëpërmjet shkretëtirës Hyji na udhëheq në liri    Të dashur...

Jezusi i shëron plagët tona!

E diela VI gjatë vitit – viti B   Leximi i parë   Lev 13, 1-2.45-46 Kjo pjesë na bën të...

Shën Pali: I mjeri unë nëse nuk e predikoj Ungjillin!

E diela V gjatë vitit – viti B   Leximi i parë   Jb 7, 1-4.6-7 Jobi reflekton mbi situatën njerëzore...

12 mënyrat për ta nderuar Familjen e Shenjtë në muajin Shkurt

Çfarë do të thotë muaji shkurt për katolikët dhe si ta nderoni atë në shtëpinë tuaj… A e dini se...

I mësonte si Ai që kishte autoritet!

E diela IV gjatë vitit – viti B   Leximi i parë   Lp 18, 15-20 Populli i zgjedhur nuk duhet...