Kisha në Kosovë

Kryeministri i Malit të Zi, z. Dritan Abazović, viziton Katedralen Shën Nënë Tereza

Sot në orët e pasditës së vonë, Kryeministri i Malit të Zi, z. Dritan Abazović ka vizituar Katedralen e Shën...

Porosia për Pashkë 2023 e Ipeshkvit Imzot Dodë Gjergjit

Drejtuar priftërinjve, motrave të nderit, besimtarëve dhe të gjithë njerëzve vullnetmirë në Kosovë     Fort të dashur,                              ...

Programi i Festës së Pashkëve 2023 në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë

Të dashur besimtarë/e, miq e dashamirë,   Kisha Katolike në Kosovë, përkatësisht Dioqeza Prizren-Prishtinë, me gëzim e shpall programin e...

Imzot Dodë Gjergji priti sot përfaqësuesit e “Marshojmë për Drejtësi”

Prishtinë, 1 prill 2023: Sot, në orët e paradites, ipeshkvi ynë, SH. T. Imzot Dodë Gjergji, priti në takim në...

Kryeminstri Kurti dhe Ipeshkvi Dodë Gjergji flasin për rregullimin e statusit juridik të Kishës Katolike

Prishtinë, 24 janar 2023: Sot, në orët e paradites Ipeshkvi ynë, Sh. T. Imzot Dodë Gjergji ka pritur në takim...

Porosia e Imzot Dodë Gjergjit për Krishtlindje 2022

Porosia e Imzot Dodë Gjergjit për Krishtlindje 2022     “Lavdi Hyjit në më të lartin qiell e paqe mbi...

Programi i Krishtlindjes 2022 në Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë

Të dashur besimtarë/e, miq e dashamirë, Kisha Katolike në Kosovë, përkatësisht Dioqeza Prizren-Prishtinë, me gëzim e shpall programin e Krishtlindjes...

Akademi Solemne “Ditët e Bogdanit” në Katedrale

Më 6 dhjetor 2022, ditë e martë, në ditëkujtimin e kalimit në amshim të Imzot Pjetër Bogdanit, Dioqeza Prizren-Prishtinë, në...

EKSPOZITË EKSKLUZIVE ME PIKTURA ORIGJINALE TË SHËN NËNË TEREZËS

Nesër, më 22 nëntor 2022, në orën 19:00, në Qendrën “BogdaniPolis”, që gjendet nën Katedralen Shën Nënë Tereza në Prishtinë,...

Imzot Dodë Gjergji priti në takim komandantin e KFOR-it, gjeneralin Angelo Michele Ristuccia

Prishtinë, 11 nëntor 2022: Sot, në orët e paradites, Ipeshkvi ynë, Sh. T. Imzot Dodë Gjergji, ka pritur në vizitë...